Brievenbussen van Doika.be

Doika.be heeft verschillende soorten brievenbussen. Zo ook een mooie houten brievenbus van padouk hout. Padouk hout is een prachtig donkerrood houtsoort. Het is stevig en duurzaam materiaal dat perfect geschikt is voor buitengebruik. Deze brievenbus heeft een mooie strakke vormgeving en is daarom ook erg geschikt voor moderne woningen.

Padouk hout wordt door steeds meer west-Europese landen ontdekt en daarom ook steeds populairder. Padoek of Padouk bomen komen vooral in Kameroen voor. Het bijzondere aan deze houtsoort is, is dat het niet groeit in bossen, maar in individuele bomen.

Andere materialen waar brievenbussen van Doika gemaakt zijn:

Cortenstaal. Cortenstaal is gelegerd staal die corrosiebestendige eigenschappen heeft verkregen door de toevoeging van koper, chroom en nikkel. Deze legering vormt een barrière laag die ervoor zorgt dat er geen verdere corrosie plaatsvindt. De kleur van cortenstaal kan veranderen afhankelijk van de weersomstandigheden, de temperatuur en de stand van het product. Hierdoor heb je altijd een uniek product in de tuin staan.

Aluminium. Aluminium is een zeer lichtgewicht materiaal waardoor het ideaal is voor brievenbussen die regelmatig gebruikt worden. Het materiaal gaat namelijk niet kapot of scheurt door het vele open en dicht doen van de brievenbus.

Roestvrij staal. Roestvrij staal is een legering van ijzer, koolstof en chroom. Door de toevoeging van chromium ontstaat er een beschermende laag op het materiaal die roestvorming tegen gaat. Deze brievenbus is ideaal voor mensen die geen onderhoud willen doen aan hun brievenbus en er lang plezier van willen hebben.

Natuursteen. Een brievenbus van natuursteen is een echt sieraad voor de tuin. Doika heeft verschillende soorten natuursteen in het assortiment, elk met hun eigen kleur en structuur. Een brievenbus van natuursteen is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *